058-2963300
Morgenavond de volgende oefenafspraak van de voorbereiding: SC Cambuur – FC Dordrecht

Morgenavond de volgende oefenafspraak van de voorbereiding: SC Cambuur – FC Dordrecht

12 juli 2021, 15:16

Na de puike 6-0 oefenzege op Telstar komt SC Cambuur morgenavond (dinsdag 13 juli) alweer in actie. In het eigen Cambuur Stadion treffen de geel-blauwen dan opnieuw een Keuken Kampioen Divisie-club, namelijk FC Dordrecht. De aftrap van deze oefenpartij is 18.30 uur en op het moment zijn voor deze vriendschappelijke ontmoeting nog voldoende kaarten beschikbaar voor bezoekers. Hieronder lees je hoe je bij dit duel aanwezig kunt zijn.

SC Cambuur – FC Dordrecht
Dinsdag 13 juli | 18.30 uur
Cambuur Stadion

Om de toegang zo laagdrempelig mogelijk te houden hebben we ervoor gekozen om het stadion in te richten op anderhalve meter afstand. Hierdoor is een negatieve testuitslag of vaccinatie(paspoort) niet noodzakelijk. Alleen de West- en Noord-tribune zijn tijdens de wedstrijd geopend, op de vakken 2 en 10 zijn daarnaast plekken naast elkaar voor gezinnen te vinden. Bij binnenkomst van het stadion verzoeken we je de handen te wassen, de gezondheidsvragen van de stewards te beantwoorden en bij klachten thuis te blijven.

Voor deze wedstrijd geldt vrije verkoop en daarom kosten de kaarten € 10,- per stuk. Seizoenkaarthouders (€ 5,-) en Clubkaarthouders (€ 7,50) van SC Cambuur betalen echter een gereduceerd tarief. Je koopt de kaarten bij ons Servicepunt op het kassaplein (rechts naast de Jumbo) of online via onderstaande link.

> Klik hier om kaarten voor SC Cambuur – FC Dordrecht aan te schaffen

Foto: www.dijksmedia.nl