058-2963300
Morgenavond Supportersplein met Reina en Poppodium met DJ Quinten

Morgenavond Supportersplein met Reina en Poppodium met DJ Quinten

17 oktober 2019, 13:44

Morgenavond om 20.00 uur nemen we het in eigen huis op tegen TOP Oss en voorafgaand aan deze wedstrijd is er weer een Supportersplein achter Noord en Poppodium achter Oost. Vanaf 18.30 uur kun je hier samen met je vrienden en/of familie terecht om alvast in de stemming te komen voor de wedstrijd tegen de Ossenaren.

Supportersplein
Op het Supportersplein achter Noord zal niemand minder dan zangeres Reina het podium betreden. Of je nu morgenavond op Noord staat of op West, Zuid of Oost zit, iedereen met een geldig entreebewijs kan hier voorafgaand aan het duel terecht. De drankjes staan alvast koud en ook voor een hapje eten ben je hier op de juiste plek.

Poppodium
Achter de Oost-tribune is er wederom een Poppodium Cambuur. Op dit podium, waar aanstormend talent de kans krijgt om zich te laten horen aan supporters voorafgaand aan het duel en in de rust, zal DJ Quinten zijn muzikale kunsten ter gehore brengen. Het Poppodium is alleen toegankelijk voor supporters met een kaartje voor de Oost-tribune.

PS Nog geen kaartje voor het duel SC Cambuur – TOP Oss? Je koopt ze bij de administratie van het stadion, morgenavond vanaf 18.30 uur op het kassaplein en natuurlijk ook hier in de Online Kaartverkoop.

Graag tot morgenavond in het Cambuur Stadion!