058-2963300
Morgenmiddag servicemiddag verkrijgen QR-code voor SC Cambuur – FC Groningen

Morgenmiddag servicemiddag verkrijgen QR-code voor SC Cambuur – FC Groningen

11 augustus 2021, 14:31

Aankomende zondag start het Eredivisie-avontuur van SC Cambuur met het thuisduel tegen FC Groningen en hierbij zullen een kleine 7.000 supporters aanwezig zijn. Tijdens het treffen met de Groningers wordt er gewerkt met het Testen voor Toegang-systeem, waardoor de anderhalve meter afstand binnen de poorten van het stadion mag worden losgelaten,

Bij binnenkomst dient iedereen vanaf 13 jaar en ouder een geldig coronabewijs in de vorm van een QR-code te tonen. Dit kan op twee manieren, namelijk via de CoronaCheck-app of met een papieren bewijs gemaakt via www.coronacheck.nl.

Er zijn drie manieren waarop je een QR-code kunt verkrijgen:

  1. Een volledige vaccinatie (plus twee of vier weken, afhankelijk van het vaccin)
  2. Een negatieve testuitslag binnen 24 uur voor de aftrap (gratis via www.testenvoortoegang.nl)
  3. Een herstelbewijs van corona van maximaal zes maanden oud

Mocht het je niet lukken om een geldige QR-code voor jezelf aan te maken? Dan zijn we je graag van dienst. Morgenmiddag wordt er in het SC Cambuur Servicepunt (op het kassaplein) van 13.00 – 17.00 uur een servicemiddag georganiseerd. Onze medewerkers staan klaar om iedereen te helpen met het verkrijgen van een geldige QR-code of alle andere vragen omtrent het coronatoegangsbewijs. Je dient hiervoor wel een werkend DigiD mee te nemen.

Foto: SC Cambuur