058-2963300
Morgenochtend 10.00 uur start kaartverkoop return Friese Derby op zondag 19 februari

Morgenochtend 10.00 uur start kaartverkoop return Friese Derby op zondag 19 februari

30 januari 2023, 18:19

De maand februari staat voor de deur en daarin komt SC Cambuur welgeteld twee keer in actie in eigen stadion. En dat zijn niet zomaar twee wedstrijden, want zowel landskampioen Ajax (zondag 5 februari) als grote rivaal sc Heerenveen (zondag 19 februari) komen namelijk op bezoek in Leeuwarden. De eerstgenoemde ontmoeting is inmiddels helemaal uitverkocht en ook bij de tweede clash gaan we uiteraard voor niets minder dan een stampvol Cambuur Stadion.

De losse kaartverkoop voor de return van De Derby start morgenochtend om 10.00 uur via www.cambuurkaarten.nl en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je de Clubkaart nog niet, dan niet getreurd, want deze kaart is gewoon hier online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

Start kaartverkoop N.E.C. – SC Cambuur 
De eerstvolgende awayday in de competitie vindt plaats op zaterdag 11 februari tegen N.E.C. (aftrap om 18.45 uur) en de kaartverkoop voor deze wedstrijd zal zo spoedig mogelijk worden opgestart. Vanwege een uitdaging op het gebied van de opgelegde vervoersregeling (een verplichte buscombi) in combinatie met het beschikbare aantal bussen bij de vaste partners is er besloten om eerst te zoeken naar een oplossing voor het laatstgenoemde probleem.

Graag tot snel in het Cambuur Stadion!

Foto: Cambuur Media