058-2963300
Muzikaal vermaak van Ricky voorafgaand aan duel SC Cambuur – Jong PSV

Muzikaal vermaak van Ricky voorafgaand aan duel SC Cambuur – Jong PSV

27 september 2023, 14:49

Vrijdag is het weer tijd voor een Avondje Cambuur! Vanaf 20.00 uur nemen we het dan met z’n Twaalven in eigen huis op tegen Jong PSV, maar eerst gaan we er weer een feest van maken met niemand minder dan de enige echte Ricky! Vanaf 18.30 uur zal de Leeuwarder volkszanger vanaf het veld zijn meezingers ten gehore brengen en dus adviseren we om al vroeg je eigen plek in het Cambuur Stadion op te zoeken.

Is er dan dit keer geen Supportersplein? Jazeker wel, ook hier kun je vooraf en onder het genot van voorbeschouwen op de wedstrijd met je vrienden, familie en/of medesupporters. De vaste bier-aanbieding (zes overheerlijke Amstel-biertjes voor slechts € 15,-) is ook dit keer weer van toepassing in het hele stadion tot 19.00 uur.

Geluid in het stadion
Tijdens de afgelopen thuiswedstrijden hebben we de nodige problemen ondervonden met de speakers op met name de Oost- en Zuid-tribune. Dit heeft niet in de laatste plaats te maken met de ietwat verouderde faciliteiten en bekabeling in ons mooie, maar oude stadion. Aan een structurele oplossing wordt nog gewerkt, maar voor vrijdag hebben we losse speakers ingehuurd die iedere tribune voorzien van goed geluid.

Kaartverkoop
Ook voor het duel SC Cambuur – Jong PSV gaat de verkoop weer snel en is de Noord-tribune al uitverkocht. De laatste kaarten voor de Oost-, Zuid en West-tribune zijn verkrijgbaar via de online kaartverkoop of bij het Cambuur Stadion. Er geldt vrije verkoop en daardoor heb je geen seizoenkaart/clubkaart nodig en je kunt onbeperkt kaarten aanschaffen.

Graag tot vrijdag in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl