058-2963300
Nieuwe Cambuur-webshop in samenwerking met Voetbalshop.nl online

Nieuwe Cambuur-webshop in samenwerking met Voetbalshop.nl online

2 oktober 2020, 11:22

Het heeft eventjes geduurd, maar vanaf vandaag is het eindelijk mogelijk om je favoriete Cambuur-merchandise weer online te scoren. In samenwerking met Voetbalshop.nl presenteert SC Cambuur haar gloednieuwe webshop.

In deze webshop is het uiteraard mogelijk om het nieuwe thuis- en uittenue te bemachtigen, evenals de officiële trainingskleding van dit seizoen. Overige artikelen (denk hierbij aan sjaals, ballen, babyartikelen, maar ook een aantal nieuwe artikelen) zullen op een later moment worden toegevoegd aan de webshop.

Voor vragen en/of opmerkingen voor producten of je bestelling kun je op werkdagen tussen 11.00 en 16.00 uur terecht bij de medewerkers van Voetbalshop.nl via de telefoon of mail (034-8437811, klantenservice@voetbalshop.nl).

> Klik hier om de nieuwe Cambuur-webshop te bezoeken

Daarnaast is het nog steeds mogelijk om je Cambuur-aankopen fysiek te doen. Je bent hiervoor van harte welkom in de concept-store van ROC Friese Poort in Winkelcentrum Zaailand (eerste etage) en de Voetbalshop.nl-winkel in Drachten. Vanaf half november zal Voetbalshop.nl Leeuwarden haar deuren openen in Winkelcentrum Zaailand en ook hier zal de Cambuur-merchandise verkrijgbaar zijn.

Alvast veel winkelplezier!