058-2963300
Nieuwe naam voor meest exclusieve sponsorruimte: Airpress Comfort Gallery

Nieuwe naam voor meest exclusieve sponsorruimte: Airpress Comfort Gallery

24 augustus 2018, 12:43

Onze rugsponsor Airpress, voorheen VRB Friesland, is de nieuwe naamgever van de meest exclusieve sponsorruimte in het Cambuur Stadion. Met ingang van dit seizoen heet de sponsorruimte op de tweede verdieping de Airpress Comfort Gallery.

Niet alleen de naam is anders, ook zijn er de nodige veranderingen aangebracht qua aankleding en interieur. Zo sluit deze ruimte veel beter aan bij de wensen en behoeften van onze gewaardeerde sponsoren.

Over Airpress
Airpress Holland is dé specialist en leverancier wanneer het gaat om compressoren en alles wat daar bij hoort. Zij levert o.a. alle mogelijke typen zuigercompressoren, schroefcompressoren, maar ook persluchtdrogers en de bijbehorende persluchtgereedschappen en toebehoren; Airpress biedt een zeer ruim assortiment voor de professionele gebruiker, met uitstekende kwaliteit en levert snel.

Ook voor een volledig nieuw luchtleidingsysteem kunt u bij Airpress terecht. Airpress voert verder een uitgebreid assortiment in persluchtgereedschappen zoals slagmoersleutels, schuur- en boormachines, hak- en naaldenbikhamers, niet- en nagelmachines. Tevens zijn er artikelen voor de werkplaatsuitrusting zoals gereedschapwagens en gereedschapkoffers, krikken, pallettrucks en levert zij chauffeurstoelen. Kortom, Airpress biedt voor iedereen een oplossing!

Kijk voor meer informatie over Aipress op www.airpress.nl.