058-2963300
Nieuwe rugsponsor: Verkley voor twee seizoen op de achterkant van ons shirt

Nieuwe rugsponsor: Verkley voor twee seizoen op de achterkant van ons shirt

13 mei 2022, 17:25

Goed nieuws van onze commerciële afdeling: met trouwe sponsor Verkley is de vacante positie onder het rugnummer van de wedstrijdtenues weer ingevuld. Daarmee is vrijwel direct een opvolger gevonden voor OG Clean Fuels en kan er volle kracht vooruit worden gezet naar een nieuw seizoen in de Eredivisie.

Verkley, al sinds 2013 verbonden aan de club, heeft voor twee seizoenen getekend als rugsponsor en blijft daarnaast ook de naamgever van de Verkley Business Club in het Cambuur Stadion. Voor Erik Blauw, de algemeen directeur van Verkley, geen moeilijke beslissing. “SC Cambuur, met z’n rijke historie, verdient onze support om een stabiele Eredivisieclub te worden”.

Woorden die de algemeen directeur van SC Cambuur, Ard de Graaf, alleen maar kan onderschrijven. “De nuchterheid en betrouwbaarheid van Verkley passen heel goed bij waar wij als club voor staan en niet voor niets duurt de samenwerking inmiddels al bijna tien jaar. We zijn enorm trots op onze nieuwe rugsponsor en kijken uit naar de komende seizoenen.”

Over Verkley
Flexibel schakelen en duurzaam verbinden, dat is waar Verkley voor staat. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leggen, monteren en testen van kabels en leidingen: gas, water, elektra, data, telecom, warmtenetten en openbare verlichting en ervaren op het gebied van advisering, engineering, projectmanagement en de realisatie van kabel- en leidingnetten.

De klantenkring van Verkley bestaat uit netwerkbedrijven binnen de water-, energie-, data- en telecomsector, de industriële ondernemingen en de overheid. De medewerkers van Verkley zijn nuchter, oplossingsgericht en deskundig en spelen flexibel in op veranderende omstandigheden. Het maatschappelijk belang van het werk groeit namelijk. Het minimaliseren van overlast, milieubelasting en verspilling is onderdeel van het kwaliteitsdenken en handelen. Duurzame inzetbaarheid van de medewerkers is dan ook een belangrijke pijler binnen Verkley.

Kijk voor meer informatie over Verkley op www.verkley.nl.

Foto: Cambuur Media