058-2963300
Nieuwe supporterscoördinator per 1 september aan de slag

Nieuwe supporterscoördinator per 1 september aan de slag

25 augustus 2016, 13:21

SC Cambuur is recent op zoek geweest naar een supporterscoördinator. Na een uitvoerige selectieprocedure heeft de club in Zoltan Szomoru de ideale kandidaat gevonden. Hij zal per 1 september aan de slag gaan als aanspreekpunt voor alle supporters.

Zoltan (36) is geen onbekende bij de club. Sinds zijn 12e is hij supporter van SC Cambuur en vanaf zijn 18e heeft hij onafgebroken een seizoenkaart gehad. Hij is de afgelopen jaren werkzaam geweest als jongerenwerker en was vanuit die functie ook betrokken bij Cambuur Verbindt, de maatschappelijke stichting van onze club.

Als supporterscoördinator is het in de eerste plaats de bedoeling om een brug te vormen tussen de supporters en de club en de wensen en behoeften te vertalen in praktische oplossingen. Het organiseren van activiteiten voor supporters en actief in gesprek gaan met verschillende supportersgroepen vormen daarnaast belangrijke onderdelen van de functie.

Zoltan: “Ik ben er trots op dat ik me al zo lang Cambuur supporter mag noemen. Er zijn maar weinig clubs die kunnen tippen aan de fantastische sfeer in ons mooie stadion! Maar waar passie en emoties hand en hand gaan heb je ook te maken met verschillende meningen en daar liggen volgens mij juist veel kansen! Dat vind ik een schitterende uitdaging en ik heb vreselijk veel zin om hier met de verschillende partijen aan te gaan werken! Ik sta open voor alle ideeën en ben dagelijks beschikbaar voor vragen.”

Zoltan werkt op maandag en de vrijdag. Daarnaast is hij de hele week te bereiken via supporterszaken@cambuur.nl.

Foto: www.dijksfotografie.com