058-2963300

Van harte welkom op de vernieuwde website van SC Cambuur!

7 augustus 2014, 12:36

Met gepaste trots lanceren wij vandaag de geheel vernieuwde website van SC Cambuur! Samen met onze online mediapartner én broeksponsor Friks Web & Marketing (www.friks.nl) is de afgelopen weken hard gewerkt om de website van SC Cambuur van een nieuwe look en feel te voorzien.

De nieuwe website is een stuk gebruiksvriendelijker en past qua kleurstelling veel beter bij het DNA en de huisstijl van de club. Daarnaast is er meer aandacht voor CambuurTV, blijf je met de ‘Agenda’ op de hoogte van alle evenementen en trainingen en heeft het zakelijke gedeelte van de site een  flinke opknapbeurt gehad.

Bovendien is de site geheel volgens de wensen en eisen van de moderne tijd ‘responsive’. Dit betekent dat de site zich automatisch aanpast aan het gebruikte beeldscherm, tablet of toestel.

Cambuur App
Achter de schermen wordt ondertussen ook druk gewerkt aan een nieuwe en verbeterde Cambuur App. De oude App is vanwege een technische storing niet meer up-to-date, maar met de nieuwe App, die binnen nu en enkele weken klaar moet zijn, blijf je altijd op de hoogte van het laatste Cambuur-nieuws.