058-2963300

Nog Een Jaar: Verleng vanaf nu je Seizoenkaart!

20 mei 2022, 11:00

Nog Een Jaar. Dan gaan we het Cambuurplein definitief verlaten. Met pijn in ons hart, dat is zeker, maar wel naar een prachtig nieuw stadion en met een Gouden Toekomst in het vooruitschiet. Maar eerst gaan we nog een jaar genieten van het huidige Cambuur Stadion. Van de lichtmasten die je al ziet vanuit de verte, van de geur van bier en frituurvet en de unieke Cambuur-sfeer en beleving op de tribunes.

Dat doen we graag weer samen met jou. Of beter gezegd: samen met jullie, onze Twaalfde Man. Want jullie trouwe steun is misschien wel meer nodig dan ooit om te zorgen dat we ons handhaven op het niveau waarvan we allemaal vinden dat we er thuishoren: de Eredivisie. Het grote doel voor komend seizoen is om de overgang naar het nieuwe stadion te maken als Eredivisieclub en bij die missie hebben Henk de Jong en zijn mannen alle steun keihard nodig!

Daarom is het vanaf nu weer mogelijk om je Seizoenkaart te verlengen (tot woensdag 29 juni, 12.00 uur). Ben jij er volgend seizoen weer bij om Nog Een Jaar te genieten van het Cambuur Stadion en Nog een Jaar met z’n allen te strijden voor handhaving? Hieronder vind je alle praktische informatie om dat direct te regelen.

Geen prijsverhoging
Om meteen maar met het belangrijkste nieuws te beginnen: niet alles wordt duurder, want iedereen die afgelopen jaar een seizoenkaart van SC Cambuur heeft gehad gaat niet meer betalen dan vorig seizoen. De tarieven voor het seizoen 2022/2023 blijven gelijk voor trouwe seizoenkaarthouders. Dat vinden we niet meer dan gepast na een seizoen waarin we opnieuw een aantal wedstrijden met een beperkte bezetting hebben moeten spelen.

Verlengen
Voor het komende seizoen hebben we je huidige plek weer voor je gereserveerd en als je hier weer wilt zitten (of staan) dan kun je via www.cambuurseizoenkaart.nl je seizoenkaart verlengen. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij het Servicepunt op het kassaplein (rechts naast de Jumbo).

Verplaatsen
Wil je volgend seizoen de wedstrijden bekijken vanaf een andere plek in het stadion? Dat is in verband met de beperkte beschikbaarheid alleen mogelijk naar de Oost-, West- of Zuid-tribune. Aangezien er online geen plekken meer beschikbaar zijn kan dit alleen bij het Servicepunt.

Wachtlijst
Dit jaar geen seizoenkaart, maar volgend jaar wel elke thuiswedstrijd van de partij zijn? Dan moeten we je voor nu helaas teleurstellen, want er zijn nog geen seizoenkaarten beschikbaar. Wel hebben we een wachtlijst in het leven geroepen, waarbij we contact met je opnemen als er na de verlengperiode nog seizoenkaarten vrij komen. Klik hier om je in te schrijven voor de wachtlijst.

Nog een jaar Eredivisie en nog één jaar Cambuur Stadion!