058-2963300

Nog geen besluit uit Tilburg; kaartverkoop buscombi van start

23 oktober 2014, 12:02

Volgende week zondag (2 november) staat de voor SC Cambuur zeer belangrijke uitwedstrijd tegen Willem II op het programma. De lokale driehoek uit Tilburg heeft onze supporters voor het bezoeken van dit uitduel een buscombiregeling opgelegd.

Zowel de BVO als de supportersvereniging ‘Kern van Cambuur’ zijn hierover uitermate teleurgesteld en hebben daarom anderhalve week geleden de driehoek schriftelijk en met onderbouwing verzocht om de vervoersvoorwaarden te versoepelen.

Ondanks aandringen is er tot op heden nog geen besluit tot versoepeling of handhaving van de supportersvoorwaarden genomen.

Aangezien het niet lang meer duurt tot de aftrap van deze wedstrijd is het vanaf heden wel mogelijk om je in te schrijven voor de buscombi naar Tilburg. Zoals gebruikelijk kun je hiervoor terecht bij de administratie van het Cambuur Stadion en betaal je als lid van de Kern van Cambuur € 30,00 en € 35,00 als niet-lid.

Mochten de reisvoorwaarden nog wel worden versoepeld is het uiteraard –naar beschikbaarheid- mogelijk om je buscombi-kaart om te zetten naar een kaart voor de autocombi. Hierbij krijg je het volledige restbedrag terug.

Als club blijven we op de achtergrond in het belang van onze club en supporters druk uitoefenen op de lokale driehoek in Tilburg. Zodra deze een definitief besluit heeft genomen lees je dat direct op onze mediakanalen.

Foto: www.dijksfotografie.com