058-2963300
NOG TWAALF FINALES: vrijdag de eerste tegen Roda JC!

NOG TWAALF FINALES: vrijdag de eerste tegen Roda JC!

17 februari 2020, 13:05

Wat een heerlijke avond afgelopen vrijdag in Almere! Strijdend en op karakter won SC Cambuur hier het lastige uitduel tegen Almere City FC met 0-1 en verstevigde het andermaal de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie. De geel-blauwen hebben namelijk inmiddels een gat van zes punten geslagen ten opzichte van de nummer drie in de strijd om directe promotie, FC Volendam (Jong Ajax telt uiteraard niet mee in deze race).

Met nog twaalf ontmoetingen te gaan tot het einde van het reguliere seizoen is vanaf nu elke wedstrijd een finale, te beginnen aanstaande vrijdag in eigen huis tegen de Roda Juliana Combinatie! Ben jij van de partij om Henk de Jong en zijn mannen naar de vijfde overwinning op rij te schreeuwen? Koop dan nu je kaart(en)!

Hieronder lees je hoe je bij dit duel aanwezig kunt zijn.

SC Cambuur – Roda JC
Vrijdag 21 februari, 20.00 uur
Cambuur Stadion

Bij deze wedstrijd geldt VRIJE VERKOOP, je hebt dus geen seizoen- of clubkaart nodig om (extra) kaarten aan te schaffen. De Online Kaartverkoop is reeds gestart, Klik hier om naar ons digitale stadion toe te gaan. De verkoop bij de administratie van het Cambuur Stadion is vanochtend gestart en het kassaplein is vrijdag geopend vanaf 18.30 uur.

Let op: Het versturen van e-tickets vanuit de Online Kaartverkoop naar een aantal gratis e-mailproviders (o.a. …@hotmail.com, …@live.nl en …@icloud.com) gaat momenteel niet geheel vlekkeloos. Wij raden daarom aan om bij het bestellen van e-tickets een ander (bij voorkeur niet gratis e-mailadres) te gebruiken.

Graag tot vrijdag in het Cambuur Stadion!

Foto: www.cambuurimages.nl