058-2963300
Nog maar één week tot de start van de competitie!

Nog maar één week tot de start van de competitie!

10 augustus 2018, 11:41

We zitten bijna halverwege augustus en dat kan maar één ding betekenen: we gaan weer beginnen! Vandaag is het nog precies één week tot de start van de Keuken Kampioen Divisie en nog twee weken tot de eerste thuiswedstrijd.

Morgen spelen de mannen van René Hake nog een laatste (helaas besloten) oefenwedstrijd en daarmee staat het totaal op zeven duels in de voorbereiding. Na de uitstekende start in Jelsum waren de resultaten wisselend, al moet ook worden gezegd dat SC Cambuur op één duel na in alle wedstrijden het doel schoon heeft gehouden.

De eerste afspraak in de competitie is volgende week vrijdag (17 augustus) in Nijmegen op bezoek bij N.E.C.. Hier kun je al voor 10 euro bij zijn om onze mannen te steunen vanuit het uitvak. Hier vind je alle informatie over dit duel.

Op vrijdag 24 augustus gaat de bal dan ook eindelijk weer rollen in ons eigen Cambuur Stadion. We ontvangen dan vanaf 20.00 uur Jong AZ. Heb je je Seizoenkaart nog niet verlengd of ben je nog van plan om er één aan te vragen? Klik dan op deze link of kom gezellig langs bij de administratie.

Op naar een mooi seizoen!

Uitslagen oefencampagne:
VV D.T.D. – SC Cambuur 0-15
Regioteam Kootstertille – SC Cambuur 0-6
SC Cambuur – Almere City FC 2-0
SC Cambuur – De Graafschap 0-3
SC Cambuur – Jong Vitesse 0-0
Sparta Rotterdam – SC Cambuur 0-2
Jong Ajax – SC Cambuur 1-2

Foto: www.dijksfotografie.nl