058-2963300
Noordelijke clash met FC Groningen in eigen stadion: kaartverkoop in volle gang (update)

Noordelijke clash met FC Groningen in eigen stadion: kaartverkoop in volle gang (update)

5 september 2022, 14:23

UPDATE | De noordelijke clash met FC Groningen is inmiddels helemaal UITVERKOCHT! Hierdoor is het niet meer mogelijk om losse kaarten aan te schaffen. Graag tot komende zondag in het Cambuur Stadion!

De maand september staat voor de deur en daarin komt SC Cambuur ‘slechts’ eenmaal in actie aan het Cambuurplein. Op zondag 11 september aanstaande (aftrap: 14.30 uur) komt FC Groningen op bezoek in het Cambuur Stadion. Net als tijdens het afgelopen thuisduel tegen AZ gaan bij deze ontmoeting weer voor een stampvol en kolkend eigen huis!

De losse kaartverkoop voor die laatstgenoemde wedstrijd is vorige week begonnen en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je die laatste kaart nog niet, dan niet getreurd, want een clubkaart is gewoon hier online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

Hieronder vind je alle overige praktische informatie omtrent de kaartverkoop voor deze thuiswedstrijd.

SC Cambuur – FC Groningen
Zondag 11 september | 14.30 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 23 augustus, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Vier stuks (per seizoen-/clubkaarthouder)

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Graag tot snel in het Cambuur Stadion!

Foto: Cambuur Media