058-2963300
Vrijdag de volgende oefenpartij in eigen huis: SC Cambuur – FC Volendam

Vrijdag de volgende oefenpartij in eigen huis: SC Cambuur – FC Volendam

10 augustus 2020, 11:40

Het gaat snel, we zitten alweer in de laatste fase van de voorbereiding op het seizoen 2020/2021 en voor de mannen van Henk de Jong staan er nog twee oefenduels op het programma voordat de strijd in de Keuken Kampioen Divisie gaat losbarsten. De eerste van dit tweeluik is komende vrijdag in het eigen Cambuur Stadion tegen concurrent FC Volendam.

De kaartverkoop voor deze wedstrijd is reeds gestart en onderstaand vind je alle praktische informatie, inclusief de nog steeds geldende corona-huisregels.

SC Cambuur – FC Volendam
Vrijdag 14 augustus, 19.00 uur
Cambuur Stadion

Net als bij de oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle kunnen er weer maximaal 2.000 supporters aanwezig zijn in het stadion. Dit is tot dinsdag 11 augustus (12.00 uur) eerst alleen voorbehouden aan seizoenkaart houders en de prijzen zijn ongewijzigd. Seizoenkaarthouders betalen € 5,- voor een kaartje en € 10,- kost een kaartje voor niet-seizoenkaarthouders.

Huishoudens zoveel mogelijk bij elkaar
Nieuw dit keer is dat de volledige Oost-tribune een familie-tribune is geworden. In de vakken 18, 19 en 20 kun je twee plekken naast elkaar selecteren, in vak 21 zijn dit drie plekken en in vak 22 zelfs vier stoelen. Wel dien je alle stoelen los te selecteren met een ander account, zodat we precies weten wie waar zit. Let op: dit is alleen voorbehouden aan mensen/gezinnen uit één huishouden.

> Klik hier om naar www.cambuurkaarten.nl te gaan

Livestream
Kun je niet aanwezig zijn bij de wedstrijd? Dan kun je via Omrop Fryslan de wedstrijd volgen via een livestream. Op onze eigen kanalen kun je terecht voor een live Twitter-verslag en interviews na afloop van CambuurTV.

Graag tot in het Cambuur Stadion!


Corona-huisregels Cambuur Stadion

  • Zorg dat je het stadion binnenkomt bij de juiste ingang die hoort bij de tribune waarvoor je een kaartje hebt (zie e-ticket). Dit geldt ook voor de West-tribune, waarbij de ingang kassaplein van toepassing is voor de vakken 1 t/m 5 en de ingang Action/Noord voor vak 6 t/m 9
  • Kom op tijd om drukte te vermijden, het stadion is geopend vanaf 18.00 uur
  • Bij binnenkomst zal er een korte gezondheidscheck zijn, daarna verzoeken we iedereen om de handen te desinfecteren
  • Zoals aangekondigd is er beperkt horeca beschikbaar. Bij binnenkomst kun je terecht bij één van de kiosken (volgens instructies van de stewards) en hierna dien je direct de tribune op te gaan
  • Het is helaas niet toegestaan om te gaan staan, zingen of juichen tijdens de wedstrijd
  • Toiletgebruik: dit kan/mag altijd, ook tijdens de wedstrijd. Houd hierbij wel rekening met de anderhalve meter
  • In de rust verzoeken we iedereen om zoveel mogelijk op zijn/haar eigen plek te blijven zitten (toiletbezoek uitgezonderd)
  • Blijf na het laatste fluitsignaal nog heel even zitten. Op aanwijzing van de stewards kun je gefaseerd het stadion verlaten

In algemene zin geldt nog steeds dat de anderhalve meter afstand leidend is, dat je niet naar het stadion moet komen bij klachten en dat je altijd de aanwijzingen dient te volgen van onze stewards.

Foto: www.cambuurimages.nl