058-2963300

Nu online: Jubileumfilm 50 jaar SC Cambuur!

24 juni 2014, 11:44

Het zal niemand zijn ontgaan; deze zomer bestaat SC Cambuur precies 50 jaar. Om deze prachtige mijlpaal op te luisteren is er een speciale jubileumfilm gemaakt van net geen dertien minuten, waarin je de roemrijke historie van SC Cambuur in vogelvlucht voorbij ziet komen.

De première van deze unieke film was afgelopen zaterdag op de speciale sponsoravond in het WTC, en is nu op ons Youtube-kanaal beschikbaar voor alle supporters en geïnteresseerden!

Klik hier om de jubileumfilm te bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=XGItnRFeE8Y.

De jubileumfilm ’50 jaar Cambuur’ is tot stand gekomen dankzij de inspanningen van CambuurTV, Omrop Fryslân, Kick Uitgevers, Historisch Centrum Leeuwarden, Heit en Mem Media, Syntraks Media en tal van enthousiaste vrijwilligers.

Alvast veel kijkplezier!

Disclaimer
De redactie heeft haar best gedaan om de rechthebbenden van het getoonde materiaal op te sporen en hun toestemming te vragen voor de openbaarmaking op internet. Dat is niet in alle gevallen gelukt. Meent u dat de digitale beschikbaarstelling van bepaald materiaal inbreuk maakt op enig recht dat u toekomst of uw (privacy)belang schaadt, dan kunt u dit onderbouwd aan de redactie laten weten. Bij een gegronde klacht zal de redactie het materiaal ontoegankelijk maken en/of van de website verwijderen, dan wel samen met u bekijken hoe op een andere manier aan uw klacht tegemoet kan worden gekomen. In dit geval verzoeken wij u contact op te nemen via info@cambuur.nl. Er zal dan op korte termijn contact met u worden opgenomen.