058-2963300
Oefenduel SC Cambuur – FC Volendam gratis voor Seizoenkaarthouders

Oefenduel SC Cambuur – FC Volendam gratis voor Seizoenkaarthouders

29 juli 2019, 10:50

Over minder dan 2 weken begint SC Cambuur aan een nieuw seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De mannen van Henk de Jong nemen het in de 1e speelronde op tegen De Graafschap en een week later ontvangen we Go Ahead Eagles in Leeuwarden. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen speelt SC Cambuur nog 1 oefenwedstrijd en wel aanstaande vrijdag (2 augustus) in eigen huis tegen FC Volendam.

Seizoenkaarthouders gratis
De aftrap van dit duel is om 19.00 uur en de West- en Noord-tribune zijn geopend voor supporters. Hier geldt vrije zit en voor een hapje en een drankje kun je terecht bij de kiosken en in de Business Club. Als dank voor de trouwe steun kunnen Seizoenkaarthouders deze wedstrijd -op vertoon van de pas- helemaal gratis bezoeken. Ook als je dit nu nog doet, kun je vrijdag gratis naar binnen.

> Klik hier om een Seizoenkaart aan te schaffen

Losse kaarten
Heb je geen seizoenkaart, maar wil je er wel graag bij zijn? Dan kun je voor € 5,- een kaartje kopen bij de administratie of op het kassaplein vanaf 18.00 uur op de wedstrijddag. Uiteraard kun je ook hier terecht in de Online Kaartverkoop.

Graag tot vrijdag!

Foto: www.cambuurimages.nl