058-2963300
OEFENMATCHDAY: SC Cambuur – Heracles Almelo

OEFENMATCHDAY: SC Cambuur – Heracles Almelo

22 juli 2023, 9:07

Voor alweer de derde maal tijdens de voorbereidingsperiode van het seizoen 2023/2024 is het OEFENMATCHDAY voor SC Cambuur! In het eigen Cambuur Stadion speelt de ploeg van hoofdtrainer Sjors Ultee straks vanaf klokslag 14.30 uur tegen Heracles Almelo en deze wedstrijd zal qua lengte in totaal twee helften van zestig minuten bedragen.

Seizoenkaarthouders van SC Cambuur kunnen op vertoon van hun pas deze oefenwedstrijd gratis bezoeken en na het betreden van het Cambuur Stadion via de ingang achter Noord-tribune, naast de Action of het kassaplein een plekje op de Noord- of West-tribune uitzoeken (er geldt tijdens dit vriendschappelijke duel namelijk vrije zit). Voor een hapje en/of een drankje zijn onder beide tribunes één of meerdere kiosken geopend.

Niet-seizoenkaarthouders zijn uiteraard ook van harte welkom om het oefenduel bij te wonen, maar dienen hiervoor wel een kaartje aan te schaffen. Deze kosten € 10,- per stuk (en € 7,50 voor kinderen tot en met 16 jaar) en zijn verkrijgbaar via de online kaartverkoop en op de wedstrijddag zelf vanaf 13.30 uur bij het Servicepunt op het kassaplein.

Graag tot vanmiddag in het Cambuur Stadion en alvast een fijne wedstrijd!