058-2963300
OEFENMATCHDAY: SC Cambuur – Royal Francs Borains

OEFENMATCHDAY: SC Cambuur – Royal Francs Borains

4 augustus 2023, 8:23

Voor de laatste keer tijdens de voorbereiding van het seizoen 2023/2024 is het OEFENMATCHDAY voor SC Cambuur! En net zoals vorige week vrijdag in Zeeland worden er ook vandaag twee oefenduels afgewerkt, al is dat ditmaal wel beide keren tegen dezelfde tegenstander. Op bezoek in het eigen Cambuur Stadion komt het Belgische Royal Francs Borains, uitkomend in de Challenger Pro League (het tweede profniveau bij onze zuiderburen). Om 13.30 uur wordt er afgetrapt en komen voornamelijk de reserves en O21-spelers in actie, waarna vanaf 18.00 uur de hoofdmachten elkaar treffen.

Bezoek oefenwedstrijd 1
Voor een bezoek aan het eerste oefenduel is het niet nodig om een kaartje aan te schaffen, want de toegang is namelijk gratis. Het Cambuur Stadion is te betreden via de ingang achter de Noord-tribune en alleen de West-tribune is geopend.

Bezoek oefenwedstrijd 2
Seizoenkaarthouders van SC Cambuur dienen voor het tweede oefenduel ditmaal een kaartje aan te schaffen en dit kan via zowel de online kaartverkoop als op de wedstrijddag zelf vanaf 17.00 uur bij het Servicepunt op het kassaplein. Voor seizoenkaarthouders geldt een gereduceerd tarief van € 5,- (hiervoor dien je wel in te loggen met je eigen account).

Niet-seizoenkaarthouders zijn uiteraard ook van harte welkom om het tweede oefenduel bij te wonen en dienen hiervoor ook een kaartje aan te schaffen. Deze kosten € 10,- per stuk (en € 7,50 voor kinderen tot en met 16 jaar) en zijn eveneens verkrijgbaar via de online kaartverkoop en op de wedstrijddag bij het Servicepunt op het kassaplein.

Na het betreden van het Cambuur Stadion via de ingang achter de Noord-tribune, naast de Action of het kassaplein kan iedereen een mooi plekje op de Noord- of West-tribune uitzoeken (er geldt tijdens dit vriendschappelijke duel namelijk vrije zit). Voor een hapje en/of een drankje zijn onder beide tribunes één of meerdere kiosken geopend.

Graag tot vanmiddag/vanavond in het Cambuur Stadion en alvast een fijne wedstrijd!