058-2963300
OG Clean Fuels blijft in andere rol aan de club verbonden

OG Clean Fuels blijft in andere rol aan de club verbonden

11 mei 2022, 19:30

Het was vier lang een vertrouwd gezicht als co- en rug sponsor van SC Cambuur: OG Clean Fuels. Het logo van OG prijkte als sinds het najaar van 2018 op het tenue en hier komt vanaf volgend seizoen een einde aan. OG blijft wel nauw verbonden aan de club.

Vanaf komend seizoen is OG Clean Fuels namelijk te vinden in de Verkley Business Club en daar is Marcel Borger, directeur en oprichter, blij mee: “Wij willen SC Cambuur bedanken voor de vier mooie jaren en blijven met stoelen verbonden aan de club. Helaas was er door corona de laatste jaren niet of nauwelijks plek voor publiek, maar daardoor hadden we wel veel exposure op tv.”

Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur, is OG Clean Fuels zeer erkentelijk voor de jarenlange steun in wat door corona ook nog eens zeer uitdagende jaren waren. “OG was er al bij in de Keuken Kampioen Divisie en is in al die jaren een trouwe partner gebleken waar we altijd op konden rekenen. Dat ze ook volgend seizoen weer onderdeel uitmaken van onze sponsorgroep is een mooi signaal en we kijken uit naar de verdere samenwerking.”

Over OG Clean Fuels

OG is uitgegroeid tot de snelst groeiende speler in de markt van duurzame mobiliteit. En is de enige leverancier die zich uitsluitend richt op de mix van 100% schone brandstoffen, namelijk Bio-CNG, Elektrisch, Waterstof, Bio-LNG en HVO 100. De ambitie van OG is om de grootste schone brandstoffen retailer van Europa te zijn, gecombineerd met eigen productie.

Tank of laad je bij OG dan draag je ook maatschappelijk bij aan een mooiere wereld. OG is namelijk van mening dat als je het zelf goed hebt, je dit moet delen. Daarom investeert OG niet alleen in 100% schone brandstoffen, maar ook in het ondersteunen van talentontwikkeling, sporters en goede doelen. Dit doen we middels het OG Heroes platform, het sponsoren van sportclubs en goede doelen als Unicef én het opzetten van een OG Sportfonds.

Foto: Cambuur Media