058-2963300
Oktoberfest op Supportersplein voorafgaand aan SC Cambuur – N.E.C.

Oktoberfest op Supportersplein voorafgaand aan SC Cambuur – N.E.C.

2 november 2022, 16:19

Nog twee nachtjes slapen en dan is het tijd voor het laatste competitieduel in eigen huis van het kalenderjaar 2022 voor SC Cambuur. Vanaf 20.00 uur nemen de geel-blauwen het vrijdag op tegen N.E.C. en hierbij is het Cambuur Stadion ook deze keer weer helemaal uitverkocht! Om de stemming er vanaf de eerste minuut weer in te brengen organiseren we wederom een gezellig Supportersplein achter de Noord-tribune en ditmaal zal dat volledig in Oktoberfest-stijl zijn!

Vanaf 18.00 uur kun je samen met al je (Cambuur-)vrienden, familieleden en kennissen terecht op het Supportersplein, waar onze eigen DJ Quinten met de nodige après-ski hits zal zorgen voor de muzikale omlijsting. Verder zijn er ook een aantal leuke activiteiten te doen, zoals spijkerbroek hangen en biersjoelen en hiermee kun je mooie (bier-)prijzen winnen. Daarnaast zullen op het Poppodium achter de Oost-tribune de Leeuwarder volkszanger én volkszangers Reina en Nelis voorafgaand aan de wedstrijd en tijdens de pauze van het duel tegen N.E.C. (wederom) een liveoptreden verzorgen.

Alle supporters in het bezit van en seizoenkaart of losse kaart zijn van harte welkom om het Supportersplein te bezoeken en hiervoor dient de ingang naast de Action op het Cambuurplein te worden gebruikt. Het eerste uur (tot 19.00 uur) kun je in het hele stadion bovendien profiteren van de volgende aanbieding: zes heerlijke Amstel biertjes voor € 15,-!

Graag tot vrijdag in het Cambuur Stadion!

Foto: Cambuur Media