058-2963300

OldStars SC Cambuur gaan voor tweede ronde vanaf februari 2015

3 februari 2015, 9:31

Voetballen bij je favoriete Eredivisieclub. Wie droomt daar nu niet van? Ook op latere leeftijd kan deze droom nog werkelijkheid worden met het project OldStars. Na een succesvolle eerste seizoenshelft, gaat SC Cambuur door met OldStars. OldStars is een samenwerking tussen SC Cambuur, het Nationaal Ouderenfonds, de Eredivisie en de VriendenLoterij. Onder het motto “Eredivisie is meer dan Voetbal”, kunnen 60-plussers vanaf 21 augustus  a.s. als echte voetbalhelden samen bewegen en voetballen bij Eredivisieclub SC Cambuur. Er zijn nog slechts 9 plekken beschikbaar. Enthousiastelingen kunnen zich vanaf nu aanmelden via www.ouderenfonds.nl/OldStars. Hoe sneller hoe beter, want vol is vol!

 

Programma

Iedere week is er een trainingssessie van twee uur. Naast trainingen, die door professionals worden uitgevoerd, krijgen de deelnemers een fittest en kleding (in bruikleen). Het gezellige samenzijn met andere deelnemers en het werken aan een goede conditie is erg belangrijk. Met OldStars wil SC Cambuur in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds, de Eredivisie en de VriendenLoterij, 60-plussers bewust maken van een actieve leefstijl en daarnaast sociale contacten van deelnemers bevorderen.

 

Walking Football

Na een lekkere kop koffie, volgt het sportieve gedeelte. Hiervoor is een speciale voetbalvariant ontwikkeld; Walking Football. Bij deze variant van voetbal mag niet worden gerend en wordt er zonder keepers gespeeld. Bovendien mag de bal niet boven de heup komen. Aan het einde van iedere 20 weken zullen de deelnemende clubs een eindtoernooi spelen waarin uitgemaakt wordt welk team zich mag kronen tot OldStars kampioen van Nederland.

 

Aanmelden

Deelnemers kunnen zich aanmelden via de website van het Nationaal Ouderenfonds op www.ouderenfonds.nl/OldStars of via de evenementenlijn van het Nationaal Ouderenfonds 0900-60 80 100. Aanmelden is verplicht!

 

Details SC Cambuur

Datum en tijd: vanaf februari 2015, iedere maandag van 10.00 – 12.00 uur

Locatie: Leeuwarder Zwaluwen, Middelzeelaan 18A te Leeuwarden


Foto: www.dijksfotografie.com