058-2963300
Omar El Baad tekent 2,5 jarig contract bij SC Cambuur

Omar El Baad tekent 2,5 jarig contract bij SC Cambuur

9 december 2016, 22:20

Omar El Baad heeft vandaag zijn allereerste profcontract getekend bij SC Cambuur. Club en verdediger zijn een dienstverband overeengekomen voor de komende 2,5 jaar.

De 20-jarige El Baad doorliep een groot deel van de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte vorig seizoen de overstap naar de beloften van SC Cambuur. Hier ontwikkelde hij zich dermate snel dat hij zijn debuut in de hoofdmacht al voor de winterstop mocht maken. Dit seizoen heeft hij definitief de aansluiting gevonden bij het eerste elftal en inmiddels heeft de centrale verdediger al meerdere basisoptredens achter zijn naam staan.

Technisch directeur Gerald van den Belt: “Het is een knappe prestatie hoe Omar zich vanuit de beloften heeft opgewerkt tot basisspeler van het eerste elftal. We belonen dit graag met een contract en hopen dat dit een stimulans is voor onze beloften en jeugd. Met het contracteren van Omar geven we bovendien verder invulling aan de ambitie om met een jonge talentvolle selectie in 2019 te spelen in de Eredivisie in een nieuw stadion.”

Foto: SC Cambuur