058-2963300
Ons nieuwe thuistenue: een eerbetoon aan het Cambuur Stadion

Ons nieuwe thuistenue: een eerbetoon aan het Cambuur Stadion

1 juli 2022, 11:00

Aan het Cambuurplein is het nooit stil geweest.

Dat stond op een groot spandoek voor Noord bij onze rentree in de Eredivisie vorig jaar en dit zal ook dit seizoen niet het geval zijn. We maken ons namelijk op voor het laatste jaar in het huidige Cambuur Stadion en ons nieuwe thuistenue kan dan ook niet anders dan een groot eerbetoon zijn aan het stadion dat zo lang ons thuis is geweest en waar zoveel herinneringen liggen.

De details in en op het shirt verwijzen allemaal naar het Cambuur Stadion en met een klassieke kraag en de karakteristieke hoek tussen de West- en Noord-tribune onderaan het shirt is het een uniek tenue geworden, waar ook zeker de groep supporters (die elk jaar mogen meedenken over de tenues) waardevolle input voor hebben geleverd.

Het nieuwe thuisshirt is verkrijgbaar in de maten 98 t/m 3XL en net als vorig jaar betaal je € 54,99 voor de kindermaten (98 – 176) en het volwassenen-shirt (XS t/m 3XL) kost € 69,99.

Vanavond als we bij VV DTD de eerste oefenwedstrijd van het seizoen spelen tegen SV Meppen is het shirt voor het eerst verkrijgbaar bij de speciale merchandise stand. Vanaf vrijdag 8 juli is het shirt ook verkrijgbaar in onze webshop en bij Voetbalshop.nl-winkel in het Zaailand. De broeken en kousen zijn eveneens op een later moment aan te schaffen.

Op de foto’s poseren Calvin Mac-Intosch, Robin Maulun en Sekou Sylla in ons nieuwe tenue.

Foto’s: Cambuur Media