058-2963300
Ontknoping 1e periode Keuken Kampioen Divisie gratis te zien op FOX

Ontknoping 1e periode Keuken Kampioen Divisie gratis te zien op FOX

25 oktober 2018, 14:48

Vrijdagavond is in het schakelprogramma van de Keuken Kampioen Divisie op FOX live te zien welke club de eerste periodetitel op zijn naam schrijft. In het schakelprogramma komen alle goals en hoogtepunten voorbij van de tien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijden beginnen vrijdagavond om 20.00 uur.

De speelronde staat bol van de spanning, want vijf clubs maken nog kans op de eerste periodetitel: Sparta, Go Ahead Eagles, Almere City, FC Twente en FC Den Bosch. Vrijdag valt de beslissing en presentator Toine van Peperstraten en analist Hans Kraay Jr. kijken in het schakelprogramma daarom met speciale aandacht naar de duels van deze vijf clubs. De winnaar van de periodetitel ontvangt het Bronzen Schild en kwalificeert zich voor deelname aan de play-offs voor promotie/degradatie aan het einde van het seizoen.

Samenvattingen om 22.15 uur op FOX
Het schakelprogramma van de Keuken Kampioen Divisie is voor iedereen gratis te zien op FOX (kanaal 11 bij Ziggo, kanaal 14 bij KPN). Na het laatste fluitsignaal brengt FOX direct de feestvreugde en de eerste reacties van de periodewinnaar. Daarom beginnen de samenvattingen van de Keuken Kampioen Divisie later dan gebruikelijk, om 22.15 uur.

Vrijdag 26 oktober, 20.00 uur op FOX: schakelprogramma Keuken Kampioen Divisie
Met de wedstrijden:
FC Den Bosch – FC Eindhoven
FC Twente – Almere City FC
FC Volendam – Jong Ajax
Go Ahead Eagles – SC Cambuur
Helmond Sport – MVV Maastricht
Jong AZ – Roda JC Kerkrade
Jong PSV – FC Dordrecht
N.E.C. – TOP Oss
RKC Waalwijk – Jong FC Utrecht
Sparta Rotterdam – Telstar