058-2963300
Onze aanvoerder blijft: Erik Schouten langer in het geel-blauw

Onze aanvoerder blijft: Erik Schouten langer in het geel-blauw

21 april 2021, 14:16

Erik Schouten gaat mee naar de Eredivisie! SC Cambuur heeft overeenstemming bereikt met de centrale verdediger over een verlenging van het dienstverband met één seizoen.

De aanvoerder gaat daarmee voor zijn derde seizoen aan het Cambuurplein. De Noord-Hollander streek in de zomer van 2019 clubloos neer in Leeuwarden en mocht zich na een geslaagde proefperiode officieel speler van SC Cambuur noemen. Inmiddels staan er 55 gespeelde wedstrijden en vier competitietreffers (competitie en beker) achter de naam van Schouten, die in het verleden ook uitkwam voor FC Volendam, AZ en diverse jeugdelftallen van Oranje.

Technisch manager Foeke Booy is blij dat de aanvoerder in Leeuwarden blijft: “Iedereen weet wat de kwaliteiten van Erik zijn en hoe groot zijn rol is geweest in de afgelopen twee seizoenen. Als voetballer past hij bij onze manier van spelen en als mens bij waar we als club voor staan en hoe we met elkaar omgaan. Van twijfel om te verlengen was bij ons dan ook geen enkele sprake en gelukkig bij Erik ook niet.”

Op naar de perfecte afsluiting van het seizoen en een onvergetelijk jaar in de Eredivisie Erik!

Foto: www.dijksmedia.nl