058-2963300
Ook Airpress blijft in 2021-2022 als co-sponsor verbonden aan SC Cambuur

Ook Airpress blijft in 2021-2022 als co-sponsor verbonden aan SC Cambuur

12 juli 2021, 16:38

Er is bijna dagelijks goed nieuws te melden vanaf het zakelijke front en dat is vandaag niet anders. Ook onze trouwe co-sponsor Airpress heeft namelijk de samenwerking met SC Cambuur verlengd. Het internationaal opererende bedrijf met Nederlandse vestigingen in Leeuwarden en Nieuwegein is daardoor ook in het Eredivisieseizoen 2021/2022 verbonden aan het geel en blauw.

De samenwerking tussen club en specialist in compressoren gaat al ver terug en is in meerdere opzichten bijzonder te noemen. Zo is Airpress sinds het seizoen 2016/2017 terug te vinden op de rug van zowel het thuis- als uitshirt van alle teams van SC Cambuur en draagt de meest exclusieve sponsorruimte van het Cambuur Stadion sinds 2017/2018 de naam ‘Airpress Comfort Gallery’. Daar komt dit seizoen nog bij dat het logo van het bedrijf ook prijkt op het trainingstenue van de eerste selectie.

“Weer een mooie volgende stap in wat een succesvolle samenwerking is gebleken”, aldus Ubbo Dotinga, directeur van Airpress Holland. “SC Cambuur en Airpress staan voor veel dezelfde kernwaarden als hard werken en altijd in ontwikkeling zijn. We kijken er enorm naar uit om samen met de club de Eredivisie in te gaan.”

Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur, onderstreept de woorden van zijn collega-directeur. “Dat een mooi en groot bedrijf als Airpress zoveel vertrouwen uitspreekt in onze club is natuurlijk een prachtig compliment. Andersom geldt ook dat we ons zeer gelukkig prijzen met zo’n trouwe en loyale partner, dat is allesbehalve vanzelfsprekend.”

Over Airpress
Airpress Holland is dé specialist wanneer het gaat om compressoren en alles wat daar bij hoort. Zij levert o.a. alle mogelijke typen zuigercompressoren, schroefcompressoren, maar ook koeldrogers, adsorptiedroger(sets) en de bijbehorende persluchtgereedschappen en toebehoren; Airpress biedt een zeer ruim assortiment voor de professionele gebruiker, als ook voor de particuliere gebruiker, met uitstekende kwaliteit en levert snel uit voorraad.

Ook voor een volledig luchtleidingsysteem kunt u bij Airpress terecht. Airpress voert verder een uitgebreid assortiment in persluchtgereedschappen zoals slagmoersleutels, schuur- en boormachines, hak- en naaldenbikhamers, niet- en nagelmachines. Tevens zijn er artikelen voor de werkplaatsuitrusting zoals gereedschapwagens en gereedschapkoffers, krikken, pallettrucks en levert zij chauffeurstoelen. Kortom, Airpress biedt voor iedereen een oplossing!

Kijk voor meer informatie over Airpress op www.airpress.nl.

Foto’s: www.dijksmedia.nl / SC Cambuur

Op de onderstaande foto van links naar rechts: Ubbo Dotinga (directeur Airpress Holland en Ard de Graaf (algemeen directeur SC Cambuur)