058-2963300
Ook Bosschaart, Barto en Van der Vlag blijven waar ze horen

Ook Bosschaart, Barto en Van der Vlag blijven waar ze horen

31 mei 2021, 15:00

Wederom heugelijk contractnieuws vanaf het Cambuurplein. In navolging van hoofdtrainer Henk de Jong blijven ook assistent-trainers Pascal Bosschaart en Martijn Barto en keeperstrainer Peter van der Vlag langer in Leeuwarder dienst.

Pascal Bosschaart, sinds de zomer van 2019 assistent-trainer bij SC Cambuur, heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw tweejarig contract. De voormalig speler van onder andere FC Utrecht, Feyenoord en ADO Den Haag gaat volgend seizoen daarnaast de opleiding UEFA A volgen.

Hetzelfde geldt voor clubicoon Martijn Barto. De voormalig topschutter heeft een verbintenis getekend tot aan de zomer van 2023 en gaat deze zomer beginnen aan een nieuwe trainerscursus (in dit geval de opleiding UEFA A Youth).

Keeperstrainer Peter van der Vlag zijn dienstverband is verlengd met één jaar (met een optie in zijn contract voor nog een seizoen). Van der Vlag, eveneens oud-speler van onze club, begon in 2019 aan deze functie en is op de weg terug van een vervelende achillespeesblessure.

Technisch manager Foeke Booy is in zijn nopjes met het aanblijven van bovenstaand drietal. “We willen met de basis van de afgelopen twee jaar doorbouwen in de Eredivisie en daarvan zijn Pascal, Martijn en Peter een belangrijk onderdeel. Ze hebben laten zien over veel kwaliteit en kunde te beschikken en vullen onze hoofdtrainer Henk de Jong op een uitstekende manier aan.”

Van harte gefeliciteerd Pascal, Martijn en Peter en op naar een prachtig seizoen in de Eredivisie!

Foto’s: SC Cambuur