058-2963300
Ook komend seizoen kan SC Cambuur rekenen op de steun van trouwe sponsor Levo

Ook komend seizoen kan SC Cambuur rekenen op de steun van trouwe sponsor Levo

25 juli 2022, 16:00

Er zijn sponsoren, er zijn trouwe sponsoren en er is Levo. Het familiebedrijf uit Franeker is ook komend seizoen weer van de partij als co-sponsor van SC Cambuur en daarmee gaan zij alweer het 13e(!) jaar op rij in als partner van de club.

Directie en medewerkers zijn graag geziene gasten bij de wedstrijden en evenementen van SC Cambuur en daarnaast stelt Levo nu ook al enkele jaren het speelschema in pocket formaat ter beschikking aan supporters en sponsoren.

Simon Rollingswier, algemeen directeur van Levo, aan het woord: “SC Cambuur is de club van het volk en wij vinden het als familiebedrijf belangrijk om daarbij betrokken te zijn. En uiteraard vinden we het leuk! Daarnaast zijn wij net als SC Cambuur een no nonsens bedrijf: hard werken, normaal doen en afspraak is afspraak.”

Woorden waar Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur, zich in kan vinden: “Levo is nog één van die echte familiebedrijven waar het gaat om vertrouwen en eerlijkheid. We zijn dan ook erg blij met de steun die we in de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen en kijken er naar uit om elkaar waar mogelijk nog meer te versterken.”

Over Levo
Levo is in 1916 opgericht als onafhankelijk familiebedrijf en is dat tot op de dag van vandaag. Gevestigd te Franeker en gehuisvest in een ultramoderne fabriek worden plantaardige oliën, frituuroliën, margarines en sauzen geproduceerd.

Bekende producten zijn het groene blik slaolie van 20 liter en Grenada Gold frituurolie. De beste frituurolie voor frites en snacks! Waar het begon met de verwerking van vetten en de productie van margarines wordt er vandaag de dag een breed scala aan producten vervaardigd.

Alle sauzen zijn gluten- en lactosevrij en exclusief voor de horeca. De geproduceerde margarines en specialiteiten zijn bestemd voor export. De producten worden afgevuld in unieke, innovatieve en afval-besparende verpakkingen.

Kijk voor meer informatie op www.levo.nl.

Foto: Cambuur Media