058-2963300
Ook stichting, RvC, directie en BCC-bestuur doen mee met Het Fundament

Ook stichting, RvC, directie en BCC-bestuur doen mee met Het Fundament

8 juli 2022, 13:25

Aan het begin van deze voor onze club historische week werd Het Fundament gelanceerd. Een nieuw concept om de officiële start van de bouw van het nieuwe Cambuur Stadion kracht bij te zetten. Met Het Fundament krijg je door het schenken van een heipaal letterlijk en figuurlijk de kans om een steunpilaar van SC Cambuur te worden.

Op elke van de 196,4 gereserveerde heipalen komt vervolgens een naamplaatje en daarnaast ontvangt elke deelnemer een officieel certificaat van fundering. Ook krijgt Het Fundament een uitnodiging voor de allereerste rondleiding in het nieuwe stadion en komt er een zichtbare heipaal bij de ingang van het stadion met daarop alle namen.

Inmiddels gaat de teller al richting de vijftig verkochte heipalen en daar komen nu nog eens veertien stuks bij vanuit het stichtingsbestuur, Raad van Commissarissen, directie en het bestuur van de Business Club Cambuur.

Erik van der Waard, onlangs toegetreden RvC-lid van de club licht toe: “In de eerste plaats zijn wij als bestuurders ook gewoon Cambuur-supporter en doen we wat we doen om onze club verder te helpen. Dit unieke idee sprak ons wat dat betreft enorm aan omdat het de sterke huidige interne samenwerking symboliseert. We willen dan ook graag uitstralen dat we alleen met z’n allen in staat zijn iets moois te bouwen. En als je gaat bouwden dan begin je bij een sterke fundering. Wat ons betreft is er maar één doel volgend jaar en dat is ervoor zorgen dat SC Cambuur zo sterk en gezond mogelijk de overstap naar het nieuwe stadion gaat maken en wel als Eredivisionist. Iedereen inclusief directie is er trots op dit unieke initiatief met eigen middelen te mogen ondersteunen. En wij roepen iedereen voor wie het mogelijk is onder supporters en sponsoren op om hetzelfde te doen en dit initiatief te gaan steunen. Voor eeuwig als fundering onder de mooiste club van Nederland liggen, wie wil dat nou niet?!”

Kijk voor meer informatie en/of om ook mee te doen op www.hetfundament.cambuur.nl

Foto: Cambuur Media