058-2963300
Op naar de Play-Offs, op naar Maastricht!

Op naar de Play-Offs, op naar Maastricht!

10 mei 2017, 10:49

Het is de maand van de waarheid, want de Jupiler Play-Offs staan voor de deur! Of sterker nog: die zijn al in volle gang. Dankzij de puike prestaties in de competitie slaat SC Cambuur echter de eerste ronde over en beginnen we op donderdag 18 mei aan het eerste Play-Off duel. We reizen dan af naar Maastricht om het op te nemen tegen MVV.

Onderstaand lees je hoe je hier bij aanwezig kunt zijn.

MVV – SC Cambuur (2e Ronde Jupiler Play-Offs)
Donderdag 18 mei, 19.45 uur
De Geusselt

De reisinformatie liet even op zich wachten omdat we als club ons uiterste best hebben gedaan voor een betere vervoersregeling. In de afgelopen dagen hebben we ons hard gemaakt om van de verplichte buscombi een auto-/buscombi te maken, maar dit is helaas niet gelukt. De lokale driehoek van Maastricht houdt vast aan de opgelegde buscombi.

Deze wedstrijd is voor supporters van SC Cambuur dan ook alleen te bezoeken met een verplichte buscombi.

Buscombi
– Dankzij een bijdrage van de club is de prijs voor iedereen € 27,50
– Vertrek 14.15 uur vanaf het parkeerterrein gastenvak
– Supporters dienen uiterlijk 14.00 uur aanwezig te zijn
– Inschrijving en instap op vertoon van uitkaart

➡️ De kaartverkoop start morgenavond (donderdag 11 mei) van 18.00 – 20.00 uur in Supportershome ’t Hertje. Dit is eerst alleen voorbehouden aan supporters (met een uitkaart) die dit seizoen al een uitwedstrijd hebben bezocht. Om deze reden is de kaartverkoop ook niet online, maar ouderwets in het Supportershome.

➡️ Vanaf vrijdag 09.00 uur start de kaartverkoop in de Fanshop voor alle uitkaarthouders.

Nieuwe uitkaart
Zoals reeds aangekondigd gaan we vanaf volgend seizoen werken met een loyaliteitssysteem gekoppeld aan een nieuwe uitkaart. Deze nieuwe pas is af te halen in de Fanshop en daarna direct actief. Ben je niet in de gelegenheid om deze vandaag of morgen af te halen, dan is dit donderdagavond ook mogelijk.

Graag tot in Maastricht!

Foto: www.dijksfotografie.com