058-2963300
Opbrengst veiling gedragen wedstrijdshirts tijdens SC Cambuur – Ajax € 5.133,-!

Opbrengst veiling gedragen wedstrijdshirts tijdens SC Cambuur – Ajax € 5.133,-!

23 maart 2022, 14:52

Al bijna vier weken gaat Oekraïne gebukt onder een vreselijke oorlog. Dit is dan ook de reden dat Giro555, een verband van elf samenwerkende hulporganisaties, in actie is gekomen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de hulp aan de slachtoffers. Als volksclub zijnde doen we hier natuurlijk ook aan mee en dragen we ons steentje bij waar we kunnen.

Daarom was het na afloop van het competitieduel tussen SC Cambuur en Ajax op vrijdag 11 maart voor iedereen mogelijk om mee te bieden op de gedragen wedstrijdshirts. De veiling sloot afgelopen zaterdagmiddag en daardoor is het bedrag dat hiermee is opgehaald en volledig ten goede komt aan Giro555 ook bekend: maar liefst € 5.133,-!

Enorm bedankt voor het meebieden en je bijdrage aan Giro555!

Over Giro555
Bij uitzonderlijke rampen slaan de elf samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Dit zijn de hulporganisaties achter deze Giro555-actie: Stichting Vluchteling, Cordaid, CARE Nederland, Kerk in Actie, Oxfam Novib, Save the Children, UNICEF, Nederlandse Rode Kruis, Plan International, Terre des Hommes en World Vision. Meer over de actie ‘Samen in actie voor Oekraïne’ vind je hier.