058-2963300

Opnieuw wervelstorm in Cambuur Stadion

6 oktober 2014, 21:47
Het leek wel een wervelstorm, zo ervoer Dordrechttrainer Brandts zaterdagavond de openingsfase van SC Cambuur. Maandagavond was het opnieuw raak, nu met de Beloften van Groningen/Cambuur tegen die van NEC/FC Oss.

De in Cambuurtenue gestoken thuisclub begon overrompelend. Binnen zeven minuten stond het al 3-0. Ook deze wedstrijd eindigde in 4-1. In de tweede minuut zette Arjen Hagenauw de Cambuur-Groningen-combinatie op 1-0. Vier minuten later deed Damiano Schet het voorbereidende werk en zorgde Hristiyan Denkovski voor de tweede treffer. Een minuut later maakte hij ook de derde.

Daarna ging het spel wat meer op en neer met de meeste kansen voor de thuisclub. Stan Bijl in de goal bij NEC/Oss kreeg alle kans zich te onderscheiden. Net op het moment dat de bezoekers wat meer aandrongen viel de alles beslissende 4-0. Sebastian Steblecki, die met Schet, Harmen Zeinstra, Mart Dijkstra en Donovan Slijngard de Cambuur-inbreng vormde, draaide zich voorbeeldig vrij en schoot feilloos binnen. Ruim een kwartier voor tijd werd het 4-1 door invaller Sylla Sow.