058-2963300
OPROEP aan alle supporters: Doneer voor sfeer!

OPROEP aan alle supporters: Doneer voor sfeer!

1 februari 2018, 13:00

Zoals jullie ongetwijfeld weten zet het KVC Sfeerteam (als onderdeel van de Kern van Cambuur) zich nu al een aantal jaren in om de sfeer in ons stadion nóg beter te maken. Zo maakt de groep vrijwilligers van het KVC Sfeerteam bijvoorbeeld met enige regelmaat spandoeken en publieksdoeken en organiseert het daarnaast tifo-acties rond de wedstrijden van onze club. Een prachtig voorbeeld hiervan is de vuurwerkshow met bijpassend spandoek tijdens de thuiswedstrijd tegen De Graafschap van twee weken geleden.

Om dit soort acties te kunnen organiseren en uitvoeren is het KVC Sfeerteam afhankelijk van sponsoring en giften. Vandaar dat het team onder het motto ‘Doneer voor sfeer’ komende vrijdag, voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles, een collecte houdt. De collectanten zijn te herkennen aan de gele hesjes en zijn te vinden bij alle ingangen van het Cambuur Stadion.

Mocht je vrijdag niet in het stadion aanwezig zijn, maar toch een bijdrage willen leveren ten behoeve van de sfeer? Dan kun je een donatie doen op NL37INGB0001300512 t.n.v. SCS Kern van Cambuur o.v.v. ‘Donatie KVC Sfeerteam’.

Namens het KVC Sfeerteam, ontzettend bedankt voor je bijdrage!

Foto: www.dijksfotografie.nl