058-2963300

OPROEP: Kom naar de laatste training voor De Derby!

29 oktober 2015, 11:46

Het is de week van De Derby! Zondag is het eindelijk zover en reizen we met 1200 supporters dertig kilometer af naar het zuidoosten om het daar op te nemen tegen provinciegenoot sc Heerenveen.

Een dag eerder, op zaterdag 31 oktober, gaan we weer aan heel Nederland, maar vooral aan de spelers laten zien hoe belangrijk deze wedstrijd is.

We roepen dan ook iedereen op om zaterdagochtend (stadion open vanaf 10.00 uur en aanvang training 10.30 uur) naar het Cambuur Stadion te komen om onze mannen tijdens de laatste training nog een extra steuntje in de rug te geven.

LEEUWARDEN, 14-02-2015, Cambuur stadion, laatste training SC Cambuur voor de derby tegen SC Heerenveen met bijna 6000 supporters op de tribunes ... foto: Henk Jan Dijks

De West- en Noord-tribune zullen geopend zijn, waarbij het alleen op Noord is toegestaan om fakkels af te steken (i.v.m. rookoverlast). Ander vuurwerk is niet toegestaan, hier zal op worden gecontroleerd.

Beide tribunes zijn te bereiken via de ingang achter de Noord-tribune, naast de Action of via het kassaplein. Uiteraard is een hapje en een drankje verkrijgbaar en ook het merchandise-verkooppunt bij de Noord-tribune is in bedrijf.

Graag tot zaterdag!

Foto: www.dijksfotografie.com