058-2963300
OPROEP: kom om tijd naar het stadion zondag!

OPROEP: kom om tijd naar het stadion zondag!

26 augustus 2022, 14:47

De eerste zege van het seizoen is binnen en daar willen we overmorgen in eigen huis een passend vervolg aan geven. Dat gaat natuurlijk niet lukken zonder de steun van jullie, de Twaalfde Man, en daarom willen bij deze alle supporters oproepen om vroeg naar het stadion te komen. Hiermee voorkomen we lange rijen, waardoor de instroom in sommige gevallen zelfs nog tijdens de wedstrijd bezig is, en voelen de spelers en trainers al bij de warming-up jullie steun.

Supportersplein
Daarnaast is er ook dit keer weer een Supportersplein achter de Noord-tribune waar je de MATCHDAY kunt aftrappen. Vanaf 14.45 uur zal Leeuwarder volkszanger Marco TC hier bovendien een optreden verzorger en profiteer je het eerste uur (tot 15.45 uur) weer van onze vaste aanbieding: zes Amstel biertjes voor slechts € 15,-!

Wijziging ingangen Zuid- en West-tribune
Om de instroom soepeler te laten verlopen is er daarnaast een wijziging doorgevoerd voor supporters die een (seizoen)kaart hebben voor de Zuid- of West-tribune (vakken 1 t/m 4). Voorheen kwam je hier via dezelfde ingang binnen, maar gezien de drukte is er voor gekozen om dit te scheiden en voor beide tribunes een aparte ingang te gebruiken.

Zuid-tribune: Rechterzijde van het kassaplein (zie onderstaande foto)
West-tribune (vak 1 t/m 4): Zelfde ingang als voorheen (linkerzijde kassaplein)

Laatste kaarten
Zijn er eigenlijk nog kaarten beschikbaar voor zondag? Jazeker, al zijn dit er niet veel meer en gaat het om de allerlaatste kaarten. Je koopt ze in de vrije verkoop (!) bij het Servicepunt of online via www.cambuurkaarten.nl.

Graag tot zondag, tot in de Hel van Leeuwarden!

Foto: www.dijksmedia.nl