058-2963300

OPROEP: Kom zaterdag ook naar de laatste training voor De Derby!

11 februari 2015, 11:52

Langzaam maar zeker komt hij dichterbij; De Derby! Aanstaande zondag is het zover en staat in een uitverkocht Cambuur Stadion het duel tussen SC Cambuur en sc Heerenveen op het programma.

Een dag eerder traint de selectie voor de laatste keer voor De Derby en dat is natuurlijk een uitgelezen moment om de selectie nog eens aan te moedigen en te laten zien hoe belangrijk De Derby is!

We roepen dan ook iedereen op om zaterdagochtend (stadion open vanaf 10.00 uur en aanvang training 10.30 uur) naar het Cambuur Stadion te komen om onze mannen nog een extra steuntje in de rug te geven.

De West- en Noord-tribune zullen geopend zijn, waarbij het alleen op Noord is toegestaan om fakkels af te steken (ivm rookoverlast). Ander vuurwerk is niet toegestaan, hier zal op worden gecontroleerd.

Beide tribunes zijn te bereiken via de ingang achter de Noord-tribune, naast de Action of via het kassaplein. De kiosken zullen geopend zijn voor een hapje en een drankje en ook de merchandise-verkooppunten op het kassaplein en bij de Noord-tribune zijn in bedrijf.

Graag tot zaterdag!

Foto: www.dijksfotografie.com