058-2963300
Oproep: laatste kans voor busvervoer naar uitwedstrijden

Oproep: laatste kans voor busvervoer naar uitwedstrijden

29 april 2022, 10:31

Het is de mooiste week van het jaar; het is derbyweek! Zaterdag met z’n allen aanwezig bij de laatste training om de spelers op scherp zetten en dan gaat het zondag echt gebeuren. Het uitvak in het Abe Lenstra Stadion is met twaalfhonderd supporters volledig uitverkocht en het doel is helder: derbywinst!

De twaalfhonderd geel-blauwe supporters zullen in drie clusters vertrekken vanaf het WTC-terrein en we kunnen niet genoeg benadrukken dat een ordelijk verloop van deze awayday van het grootste belang is.

Zoals de vaste supporters van onze uitwedstrijden namelijk al hebben gemerkt hebben we de afgelopen busreizen gereden met verschillende busmaatschappijen. Dat is niet zonder reden, want net als bij veel andere clubs is het aantal incidenten en schadegevallen in de bussen sterk toegenomen. Het scheelde zelfs heel weinig of we hadden geen busmaatschappij gevonden voor deze en de toekomstige awaydays. Zondag rijden we bovendien in stadsbussen in plaats van in reguliere touringcars.

Daarom willen we bij deze, ook namens de Kern van Cambuur, Cambuur Culture en de M.I.-Side, alle supporters op het hart drukken om met respect om te gaan met chauffeurs, medesupporters en de bussen zelf. Houd je aan de regels die gelden voor het busvervoer en zorg dat de bus net zo netjes achterblijft als toen je bent ingestapt.

We zijn letterlijk bezig aan onze laatste kans (op proefbasis) als we onze mannen willen blijven steunen in uitwedstrijden. Gaat het op welke manier dan ook mis in een bus dan stopt dit direct en hebben we een (deels) leeg uitvak bij de laatste uitwedstrijd naar FC Groningen en wellicht ook komend seizoen.

Het moge duidelijk zijn dat het in ieders belang is dat er geen problemen voortkomen uit deze hopelijk weer mooie awayday. We rekenen op jullie begrip en gezonde verstand.

Alvast een fantastische derbyday!

Foto: www.dijksmedia.nl