058-2963300
Oproep namens de spelers en staf: steun de club op positieve wijze

Oproep namens de spelers en staf: steun de club op positieve wijze

17 september 2023, 11:27

Het seizoen is inmiddels vijf wedstrijden oud en we kunnen gelukkig stellen dat de energie weer helemaal terug is in en om de club en de eerste tien punten binnen zijn. Minder verheugend is de constatering dat vier van deze vijf wedstrijden tijdelijk zijn stilgelegd door het gooien van een plastic beker richting het speelveld.

Vorige week zaterdag was wat dat betreft misschien wel het dieptepunt, toen in de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch een beker vlakbij de grensrechter terecht kwam en de wedstrijd voor tien minuten werd gestaakt. Onacceptabel en de persoon in kwestie is inmiddels opgespoord en verschijnt binnenkort voor de gedragscommissie.

Dat is niet iets wat we graag doen, integendeel zelfs, maar het kan en mag niet zo zijn dat één persoon het verpest voor 10.000 welwillende supporters en daarnaast is het ook een meer dan hinderlijke onderbreking voor de spelers en staf.

Vandaag spelen we de belangrijke thuiswedstrijd tegen Willem II en we kunnen niet genoeg benadrukken dat je met het gooien van voorwerpen en/of plastic bekers zowel jezelf, alsook je medesupporters en de spelers te pakken hebt. Steun de club op positieve wijze, dan gaan er we er met z’n twaalven alles aan doen om de punten in Leeuwarden te houden!

Foto: www.dijksmedia.nl