058-2963300
Opties gelicht: Bosschaart en Van der Vlag ook volgend seizoen bij SC Cambuur

Opties gelicht: Bosschaart en Van der Vlag ook volgend seizoen bij SC Cambuur

19 februari 2020, 16:45

Pascal Bosschaart en Peter van der Vlag maken ook volgend seizoen deel uit van de technische staf van SC Cambuur. De opties in de contracten van de assistent-trainer en keeperstrainer zijn gelicht, waardoor beide trainers nu tot de zomer van 2021 vastliggen.

Zowel Bosschaart als Van der Vlag zijn aan hun eerste seizoen bezig in de trainersstaf van SC Cambuur. Eerstgenoemde kwam over van IJsselmeervogels, waar hij actief was als assistent-trainer en al eerder samenwerkte met Sandor van der Heide. Van der Vlag stond tussen 2004 en 2009 onder de lat in Leeuwarden en beëindigde afgelopen seizoen zijn actieve carrière als doelman van FC Emmen.

Technisch manager Foeke Booy over de verlenging van de samenwerking. “Samen met Henk hebben we de technische staf zorgvuldig samengesteld en eigenlijk is er van alle kanten niets dan tevredenheid over de werkwijze en resultaten. Het is bovendien belangrijk om de continuïteit te waarborgen in de staf en daarom zijn we blij dat we Pascal en Peter langer aan de club hebben weten te binden. Dit is ook de intentie bij de aflopende contracten van Martijn Barto en Nicky Boonstra.”

Foto: www.cambuurimages.nl