058-2963300
OrangeGas nieuwe rugsponsor SC Cambuur

OrangeGas nieuwe rugsponsor SC Cambuur

26 november 2018, 11:55

Met gepaste trots mogen we OrangeGas (www.orangegas.nl) presenteren als nieuwe rugsponsor van SC Cambuur. Vanaf aanstaande vrijdag is het logo van de marktleider op het gebied van duurzame tankstations te zien onder het rugnummer op zowel het thuis- als uitshirt.

Het uit Heerenveen afkomstige OrangeGas heeft zich voor (minimaal) 1,5 seizoen verbonden aan de volksclub van het noorden en mag zich vanaf heden Co-Sponsor noemen.

Algemeen directeur Ard de Graaf is uiteraard zeer verguld met dit nieuws. “OrangeGas is niet alleen een mooi en betrouwbaar bedrijf, de waarden die ze uitdragen passen ook goed bij die van ons. Niet voor niks is duurzaamheid een belangrijke pijler bij de ontwikkeling van het nieuwe stadion. We zijn dan ook trots en blij dat we de samenwerking kunnen intensiveren.”

Datzelfde kan gezegd worden van directeur en tevens eigenaar Marcel Borger van Orange Gas: “Met Orange Gas zitten wij in een positieve fase met onder andere onze uitbreiding in Duitsland. Op dit moment telt ons netwerk 121 stations van schone brandstoffen. Leeuwarden is onze thuisbasis en hier hebben wij veel vaste en trouwe klanten zoals Omrin, Waaksma, Witteveen en Nivo Noord. Onze burgemeester Ferd Crone is ook al jaren fan van rijden op groengas. Met deze sponsoring kunnen wij samen met Cambuur aan een positieve toekomst werken.”

Op de foto poseren Marcel Borger (Directeur/Eigenaar) en Johan Bloemsma ( Regiomanager) namens OrangeGas en Ard de Graaf (Algemeen directeur) en Maarten Gildemacher (Sales manager) onder de vlag van SC Cambuur.

Over OrangeGas
In 2008 aan de tuintafel op een tuinfeest bij Marcel ontstond het idee van OrangeGas. Marcel, Anco en Pelle sloegen de handen ineen en wilden een wezenlijke bijdrage gaan leveren aan de duurzame mobiliteit in Nederland door het bouwen van tankstations met uitsluitend duurzame brandstoffen. In 2009 werd het eerste tankstation geopend in Steenwijk. Vanwege de brede inzetbaarheid is Groengas al jaren het eerste speerpunt. OrangeGas levert in Nederland sinds 2010 100% Groengas.

Nu in 2018 bestaat het netwerk van OrangeGas uit circa 80 Groengas-tanklocaties en is daarmee marktleider in Nederland. Vanaf december 2017 is OrangeGas ook actief in Duitsland met inmiddels 41 groengas/CNG stations. Met de eerste stap in het buitenland wordt invulling aan de ambitie gegeven om de grootste schone brandstoffen aanbieder van Noord-West Europa te worden.

De ambities van OrangeGas reiken verder. Naast 100% Groengas vind je bij OrangeGas elektrische snelladers met groene stroom in Amsterdam eo of CO2 voor het milieuvriendelijk koelen van uw voertuig. Ook zijn er plannen om in 2019 een groot waterstof tankstation te openen in Amsterdam. Zo werken wij aan onze OrangeDreams om vanuit natuurlijke lokale bronnen schone brandstoffen aan te bieden!

Tanken bij OrangeGas is positieve energie tanken. Tank positive!

Foto’s: www.dijksfotografie.nl