058-2963300
OrangeGas ook komende twee seizoenen cosponsor SC Cambuur

OrangeGas ook komende twee seizoenen cosponsor SC Cambuur

23 april 2020, 13:00

Mooi nieuws in deze onzekere tijden: vandaag mogen we bekend maken dat SC Cambuur en OrangeGas overeenstemming hebben bereikt over een verlenging van de samenwerking. Het uit Heerenveen afkomstige bedrijf heeft haar handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis en is ook de komende twee seizoenen als co- en rugsponsor verbonden aan de volksclub van het Noorden.

Het logo van OrangeGas prijkt sinds het najaar van 2018 op zowel het thuis- als uittenue van SC Cambuur (onder het rugnummer). Daarnaast maakt hoofdtrainer Henk de Jong sinds vorig jaar gebruik van één van de schone brandstoffen van OrangeGas namelijk Groengas (CNG). Én hij levert een bijdrage aan het motto van het bedrijf: Tank positieve energie!

Algemeen Directeur Ard de Graaf licht toe: “Het zegt veel over de betrokkenheid van OrangeGas dat ze juist nu in deze moeilijke tijd de samenwerking met de club voortzetten. Niet voor niets is het een enorm duurzaam bedrijf met een sterke langetermijnvisie. De match met SC Cambuur is dan ook perfect omdat wij mede met het nieuwe stadion hetzelfde doen en bij de ontwikkeling daarvan duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.”

Marcel Borger, Directeur en Oprichter van OrangeGas kijkt ook uit naar de verdere samenwerking: “In deze onzekere tijden willen wij een positief signaal afgegeven, zeker nu bekend is geworden dat de ere-en eerste divisie per direct zijn gestopt. De samenwerking met Cambuur bevalt erg goed en Leeuwarden is een belangrijke regio voor OrangeGas met tankstations en veel klanten. Ook hebben wij 13 jaar geleden in de tuin van mijn huis in Leeuwarden besloten om te starten met OrangeGas, aldus Borger. Natuurlijk hebben wij het in de Corona crisis ook zwaar met duidelijk minder omzet, maar dit is de periode dat je elkaar moet steunen en dat doen partners en leveranciers ook naar ons. Wij kijken met vertrouwen naar de toekomst en hopen natuurlijk dat ons logo komend seizoen in de eredivisie te zien is.”

Over OrangeGas
In 2008 ontstond het idee van OrangeGas. De oprichters waaronder Marcel wilden een wezenlijke bijdrage gaan leveren aan de duurzame mobiliteit in Nederland door het bouwen van tankstations met uitsluitend duurzame brandstoffen. In 2009 werd het eerste tankstation geopend in Steenwijk. Vanwege de brede inzetbaarheid is Groengas al jaren het eerste speerpunt. OrangeGas levert in Nederland sinds 2010 100% Groengas.

Het netwerk van OrangeGas bestaat uit circa 80 Groengas-tanklocaties in Nederland en 52 in Duitsland. Tevens is er gestart met de voorbereidingen van de bouw van tankstations in Zweden en België en wil OrangeGas de groei van Groengas-tanklocaties vasthouden. Naast Groengas beschikt OrangeGas kan er bij ook HVO100, Waterstof, ED95, groene stroom en vloeibare Co2 worden afgenomen.

OrangeGas stelt ambitieuze doelen, want er zit toekomst in duurzaam rijden. Het aanbod van voertuigen die op schone brandstoffen rijden is steeds groter. Daarom opent OrangeGas tankstations waar uitsluitend schone brandstoffen worden aangeboden. Door synergie van deze brandstoffen kunnen wij de groene automobilist een divers palet aan schone brandstoffen aanbieden waar binnen voor iedere type rijder een schone brandstof beschikbaar is.

Tank Positive bij OrangeGas, dan gaan we samen op weg naar een Happy Planet!

Foto: www.cambuurimages.nl