058-2963300
Oud-Cambuur op Open Dag tegen Supportersteam

Oud-Cambuur op Open Dag tegen Supportersteam

3 juli 2018, 18:36

Zaterdag is het weer tijd voor de jaarlijkse Open Dag van SC Cambuur! Deze altijd geslaagde dag met vele activiteiten voor jong & oud wordt afgesloten met een wedstrijd van Oud Cambuur dat het gaat opnemen tegen een Supportersteam. Dit laatste team, onder leiding van trainer Jan Faber, zal bestaan uit seizoenkaarthouders die nog actief zijn voor één van de Leeuwarder amateurclubs.

Bij Oud Cambuur trekken de helden van weleer nog een keer de kicksen aan om te schitteren in het Cambuur Stadion. Het is gelukt om een aantal oude bekenden met naam en faam terug naar Leeuwarden te halen (zie onderstaand), dus zorg dat je er bij bent! De aftrap van dit duel is om 16.00 uur, direct na de spelerspresentatie. De Open Dag zelf begint om 12.00 uur in de middag.

Graag tot dan!

Selectie Oud Cambuur: Johan Abma, Foeke Booy, René van Rijswijk, Dennis van der Ree, Sierd van der Berg, Raymond Bronkhorst, Harvey Bischop, Rob Kleefman, Geert Jelle de Vries, James Docherty, Jelmer Slager, Dicky Veenstra, Davy Veltman en Tjeerd Rijpma

Foto: www.dijksfotografie.nl