058-2963300
Robbert Schilder op bezoek bij voetbalvakantiekamp op Ameland

Robbert Schilder op bezoek bij voetbalvakantiekamp op Ameland

22 juli 2017, 12:56

Er worden tegenwoordig veel voetbalkampen georganiseerd, maar er is er maar één die al zeven jaar lang blijft groeien en zo’n trouwe groep deelnemers heeft. Het Voetbalvakantiekamp, georganiseerd door oud-profs René van Rijswijk, Jan Bruin en Rob Kleefman, strijkt ook dit jaar weer neer op Ameland en heeft nu al bijna het maximaal aantal deelnemers bereikt.

En dat is geen toeval, weet ook medeorganisator Jan Bruin. “Het plezier van de kinderen staat bij ons altijd voorop. De sfeer is elk jaar weer fantastisch en Ameland is natuurlijk een perfecte locatie voor een voetbalvakantiekamp. Niet alleen de kinderen kijken er naar uit, ook voor ons als begeleiding en organisatie is het een feest om te mogen doen.”

Heugelijk nieuws dit jaar is dat het Voetbalvakantiekamp een tweetal sponsoren aan zich heeft weten te binden voor de komende drie jaar. Technion Adviseurs is sponsor van het eerste uur en is vanaf deze zomer ook als hoofdsponsor te zien op de voorkant van de shirts. Spin-Off Nederland heeft zich als nieuwe sponsor verbonden aan het kamp en prijkt met haar logo op de broekjes. Bruin: “Daar zijn we natuurlijk heel blij mee en dat het ook voor langere tijd is zegt iets over het vertrouwen en de warme band die we met al onze partners hebben.”

Het Voetbalvakantiekamp wordt georganiseerd voor voetbalgekke jongens en meisjes tussen de 7 en 16 jaar. Deelnemers kunnen een week verwachten vol met voetbal, leuke activiteiten en een hoop nieuwe vrienden. Door de samenwerking met SC Amelandia en SC Cambuur zijn de faciliteiten en trainingen weer op topniveau. Ook staat dit jaar de persdag weer op het programma, waar steevast twee spelers van SC Cambuur bij aanwezig zijn. In de tweede week zal niemand minder dan aanvoerder Robbert Schilder van de partij zijn. Het kamp wordt gehouden in de weken 30 en 31.

Voor meer informatie of om je in te schrijven kun je hier terecht: www.voetbalvakantiekamp.nl. Wacht hier niet te lang mee, want vol=vol!

Graag tot bij het Voetbalvakantiekamp!

Foto: www.dijksfotografie.com