058-2963300
Oud-profvoetballers organiseren voetbalkamp voor jongeren

Oud-profvoetballers organiseren voetbalkamp voor jongeren

3 april 2019, 17:11

Komende zomer (week 29: 14 t/m 19 juli en week 30: 21 juli t/m 26 juli) vindt voor het negende jaar op rij het voetbalvakantiekamp op het mooie Waddeneiland Ameland plaats. De organisatie ligt -in samenwerking met de club-  in handen van oud-profvoetballers Jan Bruin, René van Rijswijk en Rob Kleefman. Voetbalgekke jongens en meisjes van 7 t/m 16 jaar kunnen een schitterende week verwachten met veel voetbal, leuke activiteiten en een hoop nieuwe vrienden.

Voor het kamp zijn er diverse mogelijkheden: van een ochtendkamp tot en met een all-in pakket. Dit is inclusief eten en drinken, overnachting en animatieprogramma. Bovendien krijgt iedereen zijn eigen tenue en Derbystar-bal.

Ook dit jaar wordt er weer gebruik gemaakt van de accommodatie van voetbalclub Amelandia op Hollum. De deelnemers die blijven overnachten, slapen in jeugdherberg ‘De Kuul’. Dit complex ligt op nog geen minuut afstand van de voetbalvelden en alle kamers beschikken over stevige stapelbedden, eigen tv, douche en toilet.

Eén van de hoogtepunten elk jaar is de persdag, die wordt bijgewoond door een aantal spelers (of trainers) en de huisfotograaf van SC Cambuur. Daarnaast ontvang je ook nog eens een set van 20 spelerskaarten van jezelf.

Voor meer informatie of om je in te schrijven ga je naar www.voetbalvakantiekamp.nl. Wacht hier niet te lang mee, want vol=vol!

Foto: www.dijksfotografie.nl