058-2963300
Oud-profvoetballers organiseren voetbalkamp voor jongeren

Oud-profvoetballers organiseren voetbalkamp voor jongeren

12 juli 2018, 10:01

Komende zomer (week 1: 22 t/m 27 juli en week 2: 29 juli t/m 3 augustus) vindt voor het achtste jaar op rij het voetbalvakantiekamp op het mooie Waddeneiland Ameland plaats. De organisatie ligt in handen van oud-profvoetballers Jan Bruin, René van Rijswijk en Rob Kleefman. Voetbalgekke jongens en meisjes van 7 t/m 16 jaar kunnen een schitterende week verwachten met veel voetbal, leuke activiteiten en een hoop nieuwe vrienden.

Voor het kamp zijn er diverse mogelijkheden: van een ochtendkamp tot en met een all-in pakket. Dit is inclusief eten en drinken, overnachting en animatieprogramma. Bovendien krijgt iedereen zijn eigen tenue en leren bal.

Ook dit jaar wordt er weer gebruik gemaakt van de accommodatie van sportclub SC Amelandia. De deelnemers die blijven overnachten, slapen in jeugdherberg ‘De Kuul’. Dit complex ligt op nog geen minuut afstand van de voetbalvelden en alle kamers beschikken over stevige stapelbedden, eigen tv, douche en toilet.

Eén van de hoogtepunten elk jaar is de persdag, die wordt bijgewoond door een aantal spelers van SC Cambuur.

Voor meer informatie of om je in te schrijven ga je naar www.voetbalvakantiekamp.nl. Wacht hier niet te lang mee, want vol=vol!

Foto: www.dijksfotografie.com