058-2963300
Overzicht formele opzeggingen en gelichte opties

Overzicht formele opzeggingen en gelichte opties

28 maart 2023, 17:00

Het is bijna april en de oplettende volger weet dan dit de datum is waarvoor de aflopende contracten in de voetballerij dienen te worden opgezegd en eventuele opties gelicht. Dat hoeft zeker niet in alle gevallen een definitief einde van de samenwerking te betekenen, de deur staat in meerdere gevallen nog open en vervolggesprekken daaromtrent zullen op een later moment volgen.

Van onderstaande heren is het contract in eerste instantie opgezegd. Hierbij ontbreken de huurlingen en spelers die in hun eerste contract zitten. Hiervan hoeft het contract niet formeel te worden opgezegd en over deze groep volgt in een later stadium mogelijk meer nieuws.

Spelers
Calvin Mac-Intosch
Doke Schmidt
Jamie Jacobs
Mitchel Paulissen
David Sambissa
Robin Maulun
Maxim Gullit (optie niet gelicht)

Trainers
Pascal Bosschaart
Martijn Barto
Peter van der Vlag

Voor zowel assistent-trainer Martijn Barto als keeperstrainer Peter van der Vlag geldt dat zij binnen afzienbare tijd een nieuw voorstel van de club kunnen verwachten.

Gelichte opties
Van twee spelers zijn de opties in de aflopende contracten inmiddels gelicht. Dat gaat om spits Roberts Uldriķis en doelman Brett Minnema. Beide mannen staan hierdoor nog tot de zomer van 2024 onder contract in Leeuwarden.

Foto: www.dijksmedia.nl