058-2963300
Paasmaandag Familiedag bij SC Cambuur

Paasmaandag Familiedag bij SC Cambuur

31 maart 2018, 13:06

De Paasdagen staan weer voor de deur en het mooie is: op de maandag speelt SC Cambuur een belangrijke wedstrijd in eigen huis! En aangezien we eindelijk weer eens om 14.30 uur spelen staat deze wedstrijd in het teken van kinderen en families! Zo kun je als lid van de KidsClub genieten van een Paasbrunch (zie www.kidsclubcambuur.nl voor meer info), zijn er achter de Oost-tribune allemaal sporten en spelletjes te doen en mogen na afloop alle kinderen het hoofdveld op voor een clinic van onze jeugdopleiding

Supportersplein
Maar ook de wat oudere supporters worden niet vergeten. Voor het eerst hebben we namelijk achter de Noord-tribune een supportersplein die vanaf 13.00 uur toegankelijk is voor alle supporters! Hier kun je genieten van live muziek van Joepie van Tuinen en Wesley Garden en kun je de matchday mooi op tijd beginnen met je vrienden onder het genot van een hapje en een drankje.

Kaartverkoop
Kaarten voor SC Cambuur – FC Eindhoven (en ook FC Volendam-thuis) koop je hier in de Online Kaartverkoop of kom gezellig langs in onze Fanshop. Je hoeft hiervoor geen seizoen- of clubkaart te hebben, want er geldt VRIJE VERKOOP.

Foto: www.dijksfotografie.nl