058-2963300
Paasmaandag is het familiedag bij SC Cambuur

Paasmaandag is het familiedag bij SC Cambuur

21 april 2019, 14:42

Het paasweekend staat weer voor de deur en in de Keuken Kampioen Divisie wordt er dan steevast een dubbel programma afgewerkt. SC Cambuur speelde afgelopen vrijdag in Eindhoven en neemt het morgenmiddag in het eigen Cambuur Stadion op tegen FC Den Bosch.

Aangezien we dan eindelijk weer eens ’s middags spelen staat deze wedstrijd in het teken van kinderen en families. Rondom het duel worden tal van activiteiten georganiseerd en bovendien kunnen kinderen voor de helft van de prijs het stadion in. Hieronder lees je er alles over.


SC Cambuur – FC Den Bosch
Maandag 22 april, 14.30 uur
Cambuur Stadion

Op twee plekken in het stadion worden er activiteiten georganiseerd. Achter de Oost-tribune en gedeeltelijk op de velden van VV Leeuwarden is er vermaak voor kinderen onder de 12 jaar en een deel van het parkeerterrein achter Noord is ingericht voor de jeugd (12 t/m 16).

Kinderen
Speciaal voor onze jongste supporters is er van alles te doen achter de Oost-tribune. Zo zijn er onder andere pannavelden, is er een springkussen, kun je je laten schminken en paaseieren verfen. Maar dat is nog niet alles: direct na de wedstrijd mogen alle kinderen het hoofdveld op om mee te doen aan een clinic van onze jeugdtrainers.

Ben je lid van de KidsClub, dan kun je ook nog meegenieten van een heerlijke paaslunch en eieren zoeken door het hele stadion. Op www.kidsclubcambuur.nl vind je hier meer informatie over.

Jeugd
Ben je al iets te oud voor deze activiteiten? Dan ben je welkom achter de Noord-tribune (toegankelijk voor iedereen met een kaartje), waar je onder andere de Amaryllis PlayStation bus kunt vinden voor een potje FiFa. Daarnaast is ook hier een pannakooi en kun je onder leiding van een DJ Spoon een DJ Workshop volgen.

Jeugdkaarten met 50% korting
Naast al deze activiteiten kan iedereen onder de 16 jaar ook nog eens extra voordelig aanwezig zijn bij deze wedstrijd. Jeugdkaarten gaan namelijk voor de helft van de prijs over de toonbank. Zo kost een kaartje voor de Zuid-tribune bijvoorbeeld nog maar € 5,-! Kaarten zijn verkrijgbaar bij de administratie en natuurlijk ook online via onderstaande link. Je hebt hierbij geen seizoen- of clubkaart nodig, want er geldt VRIJE VERKOOP.

> Klik hier om online kaarten voor SC Cambuur – FC Den Bosch aan te schaffen

Graag tot maandag!